PROCESSOS BÀSICS DE PASTISSERIA I REBOSTERIA

Páginas

  • Bitàcora
  • Presentació
  • Videos
  • Documents
  • Seguix-me
  • Recursos TIC
  • Avaluació
  • Rúbriques

Seguix-me

Tweets by anamoros65
Enviar por correo electrónicoEscribe un blogCompartir en XCompartir con FacebookCompartir en Pinterest

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Inicio
Suscribirse a: Entradas (Atom)

Twitter

Tweets by anamoros65

Datos personales

Ana Amoros
Ver todo mi perfil

Archivo del blog

  • ▼  2016 (10)
    • ▼  julio (10)
      • FITXA TÈCNICA
      • BANYS, SALSES, COBERTURES I MELMELADES
      • MASSES FULLADES
      • CREMES I FARCITS
      • PUNTS DEL SUCRE
      • RECEPTA DE MASSA FULLADA COMÚ
      • ACTIVITAT DEL TERCER TRIMESTRE
      • EXEMPLE DEL TREBALL DE REBOSTERIA VALENCIANA
      • TEMARI DEL MÒDUL
      • CRITÈRIS DE QUALIFICACIÓ
Tema Sencillo. Con la tecnología de Blogger.