El meu nom és Ana i sóc professora de Cicles Formatius, en concret sóc professora técnica de Indústria Alimentària. Enguany faig classe a alumnes de cicles formatius de grau mitjà i de formació professional bàsica.
He triat la unitat de treball 6 que s´anomena "Desenvolupament i elaboració de masses fullades", que es troba dins del mòdul Processos Bàsics de Pastisseria i Rebosteria. Aquest mòdul es cursa en el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Panaderia, Pastisseria i Rebosteria, que consta de 2.000 hores lectives, repartides en dos cursos.
En concret el mòdul de Processos Bàsics de Pastisseria i Rebosteria pertany al primer curs i té una càrrega horària de 224 hores, que es repartixen en 7 hores setmanals.
Al tractar-se d´un mòdul molt pràctic, estes 7 hores s´agrupen en sessions de 2 hores teòriques i 5 hores pràctiques al obrador de pastisseria.
La titulació que s´obté és de "Tècnic en Panaderia, Pastisseria i Rebosteria".
En aquest blog trobareu informació relacionada amb l'aprenentatge de les diferents elaboracions de pastisseria, notícies, reflexions, i recursos electrónics per a la integració i aprenentatge tant en casa com a l´aula i a l'obrador. A més de informació general de la FP: proves d´accés, formació en centres de treball, formació DUAL, formació semipresencial...

Este obra está bajo una licencia de Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional.
No hay comentarios:
Publicar un comentario