Trucs
i consells per a les masses fullades:
-
La pasta de full es presta molt bé a la congelació, per això la
pasta de full que et sobre ho pots embolicar adequadament i
congelar.
- Les retallades de massa que et vagin sobrant no els
perdis, veu ajuntant, després fes una bola amb ells, aplánala i
congélala o utilitza'ls per empanades, crestes i dolços de
sucre. La pasta de full que surt de aquestes retallades ja no
sortirà tan laminat i delicat, sinó més forta i resistent.
-
Per coure la pasta de full no cal engreixar la safata del forn perquè
ja té prou greix la pasta en si, simplement humiteja la safata o
motlle amb aigua freda i un pinzell.
- Abans d'anar al forn punxa
bé simètricament per tota la superfície amb una forquilla, la
pasta de full puja molt en el forn i això farà que creixca
uniformement.
- Coure sempre la pasta de full a foc fort (200-220
graus) ... i no ho descuidis ja la teva vista és la que millor et
dirà quan aquesta al punt. A la cocció del full no convé
obrir el forn durant els 15 primers minuts de cocció, ja que la
pasta de full està pujant i podria baixar-se.
-
Quan veges que té un bonic color daurat i gairebé ja no deixe anar
greix és que està al punt.
No hay comentarios:
Publicar un comentario