jueves, 14 de julio de 2016

MASSES FULLADES

Ací teniu un video on es veuen els conceptes que vorem a l'unitat 6


Trucs i consells per a les masses fullades:

- La pasta de full es presta molt bé a la congelació, per això la pasta de full que et sobre ho pots embolicar adequadament i congelar.
- Les retallades de massa que et vagin sobrant no els perdis, veu ajuntant, després fes una bola amb ells, aplánala i congélala o utilitza'ls per empanades, crestes i dolços de sucre. La pasta de full que surt de aquestes retallades ja no sortirà tan laminat i delicat, sinó més forta i resistent.
- Per coure la pasta de full no cal engreixar la safata del forn perquè ja té prou greix la pasta en si, simplement humiteja la safata o motlle amb aigua freda i un pinzell.
- Abans d'anar al forn punxa bé simètricament per tota la superfície amb una forquilla, la pasta de full puja molt en el forn i això farà que creixca uniformement.
- Coure sempre la pasta de full a foc fort (200-220 graus) ... i no ho descuidis ja la teva vista és la que millor et dirà quan aquesta al punt. A la cocció del full no convé obrir el forn durant els 15 primers minuts de cocció, ja que la pasta de full està pujant i podria baixar-se.  
- Quan veges que té un bonic color daurat i gairebé ja no deixe anar greix és que està al punt.

No hay comentarios:

Publicar un comentario