TREBALL SOBRE REBOSTERIA TRADICIONAL A LA COMUNITAT VALENCIANA
1) Treball individual:
El treball el realitzarà cada alumne individualment i serà exposat a classe en les dates que determinen els professors
2) Temàtica del treball:
El tema del treball versarà sobre la rebosteria tradicional de la Comunitat Valenciana. Es pot fer un treball que abasti la rebosteria valenciana en general o bé centrar-se en algun tipus de producte, festivitat, comarca o localitat. L'única condició és que al final del treball s'haurà d'aportar la recepta d'alguna de les elaboracions de les que es parle en el treball.
3) Elaboració de les receptes:
De les receptes proposades en les exposicions, els professors triaran les que seran finalment realitzades a l'obrador. Si a criteri dels professors s'estima que les receptes proposades no reuneixen les condicions necessàries per a la seva elaboració, s'optarà per realitzar una altra diferent proposada pel professorat o no realitzar cap elaboració relativa a este tema.
4) Format del treball:
Els alumnes podran triar si la seva exposició es recolza amb amb algun mitjà audiovisual o amb alguna presentació Power Point, però obligatòriament hauran de presentar una versió en paper del mateix. L'exposició tindrà una durada màxima de 15 minuts per alumne.
5) Qualificació:
Aquest treball tindrà una nota que farà mitjana amb les notes dels exàmens de la tercera avaluació.
va donar.
No hay comentarios:
Publicar un comentario