jueves, 14 de julio de 2016

CREMES I FARCITS

Ací teniu un video amb la classificació dels diferents tipus de cremes i farcits que vorem este curs:




El farcit més conegut és el que es fa amb la crema pastissera, és molt utilitzada en milers de receptes i postres de pastisseria (coques, canyes, crema cremada, pinya cremada, bunyols, etc....). Té moltes aplicacions, fins i tot per a coure-la a sobre d'una tira de pasta de full o brioix, fer tartaletes, bandes de fruita, puding, etc....
Si la podeu fer amb midó molt millor, encara que també podeu utilitzar maizena.
Per cert, si voleu fer crema cremada, l'heu de deixar més líquida (no l'heu de coure tant de temps) i a més , podeu utilitzar menys midó (40/50 g) per a garantir que no qualli tant.
Us deixe els ingredients per un litre de crema

INGREDIENTS
1 litre de llet
4 rovells d'ou (si són ous de gallines ecològiques millor)
250 g de sucre
80 g de midó (o farina de blat de moro tipus Maizena)
colorant alimentari color ou (groc)
vainilla líquida o en pols
canyella en canons o en pols

No hay comentarios:

Publicar un comentario