Ací
teniu un video amb la classificació dels diferents tipus de cremes i
farcits que vorem este curs:
El
farcit més conegut és el que es fa amb la
crema pastissera, és
molt
utilitzada en milers de receptes i postres de pastisseria (coques,
canyes, crema cremada, pinya cremada, bunyols, etc....). Té moltes
aplicacions, fins i tot per a coure-la a sobre d'una tira de pasta de
full o brioix, fer tartaletes, bandes de fruita, puding, etc....
Si
la podeu fer amb midó molt millor, encara que també podeu utilitzar
maizena.
Per
cert, si voleu fer crema cremada, l'heu de deixar més líquida (no
l'heu de coure tant de temps) i a més , podeu utilitzar menys midó
(40/50 g) per a garantir que no qualli tant.
Us
deixe els ingredients per un litre de crema
INGREDIENTS
1
litre de llet
4
rovells d'ou (si són ous de gallines ecològiques millor)
250
g de sucre
80
g de midó (o farina de blat de moro tipus Maizena)
colorant
alimentari color ou
(groc)
vainilla
líquida o en pols
canyella
en canons o en pols
No hay comentarios:
Publicar un comentario