Les diferents unitats didàctiques que s'impartiran en el mòdul seran les següents
UNITAT DIDÀCTICA 1. La pastisseria. Història de la pastisseria i la pastisseria en l'actualitat. Terminologia
UNITAT DIDÀCTICA 2. La indústria de pastisseria. Eines i maquinària.
UNITAT DIDÀCTICA 3. Processos bàsics en pastisseria.
UNITAT DIDÀCTICA 4. Desenvolupament i elaboració de masses esponjades de pastisseria.
UNITAT DIDÀCTICA 5. Obtenció de xarops, banys, salses, cobertures, melmelades, farcits i cremes.
UNITAT DIDÀCTICA 6. Desenvolupament i elaboració de masses fullades.
UNITAT DIDÀCTICA 7. Desenvolupament i elaboració de masses fermentades
UNITAT DIDÀCTICA 8. Desenvolupament i elaboració de pastes escaldades.
UNITAT DIDÀCTICA 9. Desenvolupament i elaboració de masses trencades
UNITAT DIDÀCTICA 10. Decoració de productes de pastisseria i rebosteria.
UNITAT DIDÀCTICA 11. La rebosteria tradicional a la Comunitat Valenciana
UNITAT DIDÀCTICA 11. La rebosteria tradicional a la Comunitat Valenciana
(Esta unitat didàctica es desenvoluparà en cadascuna de les unitats anteriors i els alumnes faran un treball
final que també s'explica en este bloc)
No hay comentarios:
Publicar un comentario