martes, 12 de julio de 2016

TEMARI DEL MÒDUL



Les diferents unitats didàctiques que s'impartiran en el mòdul seran les següents


UNITAT DIDÀCTICA 1. La pastisseria. Història de la pastisseria i la pastisseria en l'actualitat. Terminologia

UNITAT DIDÀCTICA 2. La indústria de pastisseria. Eines i maquinària.

UNITAT DIDÀCTICA 3. Processos bàsics en pastisseria.

UNITAT DIDÀCTICA 4. Desenvolupament i elaboració de masses esponjades de pastisseria.

UNITAT DIDÀCTICA 5. Obtenció de xarops, banys, salses, cobertures, melmelades, farcits i cremes.

UNITAT DIDÀCTICA 6. Desenvolupament i elaboració de masses fullades.

UNITAT DIDÀCTICA 7. Desenvolupament i elaboració de masses fermentades

UNITAT DIDÀCTICA 8. Desenvolupament i elaboració de pastes escaldades.

UNITAT DIDÀCTICA 9. Desenvolupament i elaboració de masses trencades

UNITAT DIDÀCTICA 10. Decoració de productes de pastisseria i rebosteria.

UNITAT DIDÀCTICA 11. La rebosteria tradicional a la Comunitat Valenciana
(Esta unitat didàctica es desenvoluparà en cadascuna de les unitats anteriors i els alumnes faran un treball final que també s'explica en este bloc)

No hay comentarios:

Publicar un comentario