martes, 12 de julio de 2016

CRITÈRIS DE QUALIFICACIÓ

Controls orals i escrits de coneixements teòrics: 35% de la nota.
En la mesura del possible i del desenvolupament del curs, i depenent de l'extensió de cada unitat, es realitzarà una prova escrita per unitat didàctica corresponent als continguts de la mateixa. La nota mínima per fer mitjana entre els diferents exàmens de l'avaluació serà de 4.
Es valorarà l'ordre, la claredat i la neteja, a més de l'adequada resposta a les preguntes formulades, que a més ha de ser completa. Les faltes d'ortografia en exàmens i treballs podran suposar una disminució en la notes de 0,1 punts per falta.

Aspectes procedimentals i pràctics: Elaboracions, treballs, fitxes tècniques, activitats, informes, exposicions, etc., que s'hagen de presentar: 35%.
Es valorarà l'ordre, la claredat i la neteja, a més de l'adequada resposta a les preguntes formulades, que a més ha de ser completa.
Abans de l'avaluació, es lliuraran obligatòriament les fitxes tècniques i treballs segons el format que el professor estableixca, i no serà avaluat l'alumne que no les lliure.
A la 3a avaluació es realitzarà un treball tècnic de pastisseria professional que comptarà un 10% de la nota.
La data de lliurament dels treballs es complirà rigorosament. Un treball lliurat fora de termini pot no ser comptabilitzat.
Les faltes d'ortografia en exàmens i treballs podran suposar una disminució en la notes de 0,1 punts per falta.

Actitud davant l'aprenentatge (interès, treball en equip, respecte cap als companys i el professor, cura de les instal·lacions, etc.): 30%.
El fet de l'incompliment reiterat de les normes bàsiques d'higiene i funcionament a l'obrador (utilització de percings, anells, arracades, etc, no portar la roba adequada, no realitzar les tasques de neteja de l'obrador, etc), suposarà una qualificació negativa de 0,25 punts pel que fa als aspectes actitudinals.

La nota mínima en aquests tres aspectes per fer mitja serà de 5, és a dir, cal aprovar obligatòriament conceptes, procediments i actituds cada un per separat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario