Ací teniu un video explicatiu de les diferentes tipus de banys, salses cobertures i melmelades que vorem este curs
Este video és una adaptació d'una presentació i en el punt "1.2 Cobertures" hi havia un enllaç a un altre video propietat de "deKora". Per a poder visualitzar este video podeu accedir a la página "Documents" d'este mateix bloc.
Este video és una adaptació d'una presentació i en el punt "1.2 Cobertures" hi havia un enllaç a un altre video propietat de "deKora". Per a poder visualitzar este video podeu accedir a la página "Documents" d'este mateix bloc.
Respecte a les melmelades cal dir:
Les
melmelades i confitures són una conserva que ens permet gaudir de
les fruites de temporada durant tot l’any. A Catalunya hi ha
nombroses empreses que elaboren melmelades i confitures de gran
qualitat usant fruites i hortalisses de l’entorn i respectant els
processos.
La
melmelada és el producte preparat per cocció de fruites senceres, a
trossos o triturades, a les quals s'afegeix sucre fins a aconseguir
un producte de consistència semilíquida. La quantitat de fruita
utilitzada en aquesta elaboració no pot ser en cap cas menor al 30%
del pes del producte acabat. El contingut en sucres ha de ser igual o
superior al 40%. Per què pugua ser considerada melmelada extra, la
quantitat de fruita utilitzada ha de ser igual o superior al 50% del
pes.
La
melmelada és un producte que permet diferents usos a part del
tradicional acompanyant esmorzars i berenars. Té múltiples usos en
rebosteria (farcits, cobertures, salses) i també és cada cop més
habitual trobar-la en plats de cuina formant part de salses o com
acompanyament d’algunes carns o formatges.
No hay comentarios:
Publicar un comentario