jueves, 14 de julio de 2016

BANYS, SALSES, COBERTURES I MELMELADES

Ací teniu un video explicatiu de les diferentes tipus de banys, salses cobertures i melmelades que vorem este curs
Este video és una adaptació d'una presentació i en el punt "1.2 Cobertures" hi havia un enllaç a un altre video propietat de "deKora". Per a poder visualitzar este video podeu accedir a la página "Documents" d'este mateix bloc.



Respecte a les melmelades cal dir:
Les melmelades i confitures són una conserva que ens permet gaudir de les fruites de temporada durant tot l’any. A Catalunya hi ha nombroses empreses que elaboren melmelades i confitures de gran qualitat usant fruites i hortalisses de l’entorn i respectant els processos.
La melmelada és el producte preparat per cocció de fruites senceres, a trossos o triturades, a les quals s'afegeix sucre fins a aconseguir un producte de consistència semilíquida. La quantitat de fruita utilitzada en aquesta elaboració no pot ser en cap cas menor al 30% del pes del producte acabat. El contingut en sucres ha de ser igual o superior al 40%. Per què pugua ser considerada melmelada extra, la quantitat de fruita utilitzada ha de ser igual o superior al 50% del pes.
La melmelada és un producte que permet diferents usos a part del tradicional acompanyant esmorzars i berenars. Té múltiples usos en rebosteria (farcits, cobertures, salses) i també és cada cop més habitual trobar-la en plats de cuina formant part de salses o com acompanyament d’algunes carns o formatges.

No hay comentarios:

Publicar un comentario